Vesikatto

Vedenpitävän ja kauniin katon perusedellytyksiä on huolellinen rakenteisiin tutustuminen, vaurioiden korjaaminen, oikein toteutettu aluskate ja tuuletus sekä läpivientien ja jiirien huolellinen viimeistely kattoturvatuotteista puhumattakaan. Onnistumme tässä koska teemme kattosi kuin tekisimme sen omaan taloomme. Siksi saat uudelle katollesi 5 vuoden asennustakuun!

  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image

Vesikattoremontit yksilöllisesti ja huolellisesti ammattitaidolla.

Vesikaton uusinta kannattaa tehdä ajoissa ennen kuin laajempia vaurioita ja vesivahinkoja pääsee syntymään. Teemme vesikattoremontit yksilöllisesti ja huolellisesti ammattitaidolla. Emme lupaa tehdä kattoa päivässä tai kahdessa vaan kerralla ja kunnolla. Toisin kuin monet isot ja nopeudella ratsastavat kattourakoitsijat, aloitamme useimmiten remontin rakentamalla kunnon telineet talon ympärille. Telineiltä räystäslaudoitukset ja pellitykset saadaan tehtyä huolellisesti eikä niitä tarvitse käydä korjailemassa jälkikäteen. Työskentelymukavuus ja turvallisuus ovat myös avainasemassa kattoremonteissamme.

Teräskatot:

Kattoremonteissamme käytämme tutun ja turvallisen kotimaisen valmistajan, Weckmanin kattopeltejä. Weckmanilta löytyy Suomen laajin profiili- ja värivalikoima, joista varmasti löytyy jokaiselle ”se oikea” kate. Weckman peltikatto on varma ja turvallinen valinta Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Hyvin tehdyssä teräskatossa yhdistyvät helppohoitoisuus, turvallisuus ja viimeistelty ulkonäkö.

Katso lisätietoja.

Tiilikatot:

Ormax tiilikatto on iätön ja ajaton rakennuksen arvokkuutta korostava kate. Tiilikatto kestää Suomen ankarat sääolosuhteet ja lämpötilanvaihtelut sekä pysyy paikallaan kovissakin myrskyissä. Ormax-tiilikatto on erittäin pitkäikäinen ja lisäksi äänetön ja luonnonmukainen valinta vesikatteeksi. Tiilikaton alla on viihtyisää ja turvallista asua.

Katso lisätietoja.

weckman

ormax

Maksuton arviokäynti

Tutustumme kohteeseesi, kartoitamme korjaustarpeen ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen maksutta!

Ota yhteyttä →

Hyödynnä mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen

Asennustyöstämme voit saada vähennystä jopa 4800 euroa!

Lue lisää →

Hae rahoitus itse!

Rahoituksen hankit kätevästi verkossa vuorokaudenajasta riippumatta. Valitkaa avautuvassa selainikkunassa myyjälinkiksi Jytkyt Oy ja sen jälkeen haluamanne rahoitettava summa.

Hae rahoitusta→

Jo vuodesta 2000 lähtien, asennustakuu aina 5 vuotta!