Ulkoverhous

Teemme ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella ulkoverhoukset joko suomalaisesta puusta tai huoltovapaalla vinyyliverhouksella. Sinä valitset, me toteutamme! Teemme ulkoverhouksen antaumuksella ja suurella sydämellä. Siksi saat työllemme aina 5 vuoden takuun!

  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image

Huolella ja ammattitaidolla tehty ulkoverhous tekee talostasi uuden näköisen!

Ulkoverhousremontti aloitetaan huolellisella rakenteisiin tutustumisella jo suunnitteluvaiheessa. Työn alkaessa rakennamme seinälle turvalliset ja tarkoituksenmukaiset telineet, joilta työskentely on turvallista ja nopeaa. Pihamaan ja puutarhan vahingoittuminen on myös mahdollisimman vähäistä kun ei runnota isoilla koneilla. Rakenteissa mahdollisesti ilmenevät vauriot korjataan ennen uuden rakentamista. Lopuiksi siivoamme jälkemme ja viemme rojut pois.

Vinyyliverhous:

Olemme asentaneet vinyyliverhouksia jo vuodesta 2000 lähtien satoihin Suomalaisiin taloihin joukossa niin omakotitaloja kuin rivi- ja kerrostaloja sekä julkisia kohteita ja maatalouden rakennuksia. Siksi olemmekin Suomen kokenein Vinyyliverhous.fi asennusliike. Käyttämämme verhousmateriaali tulee suoraan Kanadasta Mittenin ja Gentekin tehtailta ja on omassa maahantuonnissamme.

Vinyyliverhouksen etuja ovat huoltovapaus, kestävyys ja pestävyys sekä paras suoja säärasituksilta. Meiltä saat vinyyliverhouksen joko ammattilaisten asentamana tai pelkkänä materiaalina itse asentaen.

Katso lisätietoja.

Puuverhous:

Puuverhouksen teemme aina kuusesta koska se on kosteuskäyttäytymiseltään parempi vaihtoehto ulkoverhoukseen kuin mänty. Myös verhouslaudan riittävä paksuus on tärkeä tekijä kestävän puuverhouksen tekemisessä. Verhous voidaan toteuttaa joko paneeliverhouksena tai ns. ”rakorimaverhouksena” ja yleensä se toimitetaan myös valmiiksi maalattuna. Huolella tehty puuverhous kestää oikein huollettuna varmasti isältä pojalle ja vielä pojanpojallekin. Puutavaran toimittajanamme on pitkän kokemuksen puusta omaava Nerkoon höyläämö.

Katso lisätietoja.

Lisäeristys:

Ulkoverhousremontin yhteydessä on helppo lisätä seiniin myös Isover tuulensuojaeriste. Ulkopuoleinen lisäeristys on aina parempi ja turvallisempi tapa eristää kuin sisäpuoleinen eristäminen. Kosteusriskit pienenevät kun rakenteen ”nolla-piste” siirtyy pois rakenteen sisältä. Kastepisteen siirtyminen vanhan eristeen keskeltä parantaa myös sen toimivuutta. Rakenteista tuleva kosteus pääsee haihtumaan pois oikein tehdyn ja toimivan tuuletusraon avulla. Isoverin RKL Facade tuulensuojaeriste on palamaton ja markkinoiden tehokkain lisälämmöneriste.

Katso lisätietoja.

Vinyyliverhous.fi

gentek

nerkoon

isover

folder

Maksuton arviokäynti

Tutustumme kohteeseesi, kartoitamme korjaustarpeen ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen maksutta!

Ota yhteyttä →

Hyödynnä mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen

Asennustyöstämme voit saada vähennystä jopa 4800 euroa!

Lue lisää →

Hae rahoitus itse!

Rahoituksen hankit kätevästi verkossa vuorokaudenajasta riippumatta. Valitkaa avautuvassa selainikkunassa myyjälinkiksi Jytkyt Oy ja sen jälkeen haluamanne rahoitettava summa.

Hae rahoitusta→

Jo vuodesta 2000 lähtien, asennustakuu aina 5 vuotta!