Taloyhtiöt

Toteutamme myös taloyhtiöiden julkisivu ja kattoremontit sekä ikkuna- ja oviremontit omin voimin ilman alihankkijoita. Teemme työn ripeästi mutta silti turvallisesti, sovitussa aikataulussa. Laadukas, hyvä työn jälki on aina remonttiemme lähtökohtana. Tämän mahdollistaa hyvä etukäteissuunnittelu ja motivoituneet työn tekijät.

  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image

Taloyhtiöiden julkisivu ja kattoremontit yhden toimijan kautta!

Rakennusten ikääntyessä julkisivuremontit ja kattoremontit tulevat väistämättä jossain vaiheessa ajankohtaisiksi. Taloyhtiöissä niin kuin omakotitaloissakin remontti kannattaa toteuttaa ajoissa ennen kuin suurempaa harmia ehtii aiheutua.

Julkisivut:

Taloyhtiöiden julkisivuissa materiaalivaihtoehtoja on lukemattomia. Teräs, alumiini, tiili, puu, vinyyli jne. Olemme tehneet jo kymmeniin taloyhtiöihin julkisivuremontteja, pääasiassa vinyyliverhouksella ja teräs- tai alumiinipellillä. Vinyyliverhouksen etuna taloyhtiöissä on julkisivun huolettomuus ja kaunis ulkonäkö. Materiaalin keveys ja paloturvallisuus on myös merkittävä seikka kun mietitään taloyhtiön julkisivua. Myös teräs- ja alumiinipelti ovat hyviä vaihtoehtoja julkisivuksi.

Osaverhoukset:

Vinyyliverhous on hyvä vaihtoehto osaverhouksiin. Esimerkiksi parvekkeiden kaiteet, seinät ja katot on näppärä kaunistaa vinyylillä. Samoin kuin pyörä- ja roskakatokset, katoilla olevat hissikonehuoneet, korkeat sokkelit jne. Kerrostaloissa vinyyli onkin monesti nimenomaan osaverhousratkaisu.

Vesikatot:

Toteutamme pääasiassa pienten taloyhtiöiden vesikattoremontit nopeasti ja laadukkaasti. Kattopeltimateriaalina käytämme Weckmanin laadukkaita peltiprofiileja. Kattoremonteissamme kiinnitämme erityistä huomiota sekä työn että tarvikkeiden laatuun. Asukkaiden ja työntekijöiden turvallisuus sekä remontin aikainen asumismukavuus ovat myös prioriteettilistamme kärjessä. Taloyhtiöiden ”höynäytys” ei kuulu toimenkuvaamme vaan tärkeää on mielestämme se, että tehdään se mitä luvataan. Tarvittaessa autamme myös lupaprosesseissa.

weckman

Maksuton arviokäynti

Tutustumme kohteeseesi, kartoitamme korjaustarpeen ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen maksutta!

Ota yhteyttä →

Hyödynnä mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen

Asennustyöstämme voit saada vähennystä jopa 4800 euroa!

Lue lisää →

Hae rahoitus itse!

Rahoituksen hankit kätevästi verkossa vuorokaudenajasta riippumatta. Valitkaa avautuvassa selainikkunassa myyjälinkiksi Jytkyt Oy ja sen jälkeen haluamanne rahoitettava summa.

Hae rahoitusta→

Jo vuodesta 2000 lähtien, asennustakuu aina 5 vuotta!