Ajankohtaista

heinä
10

Parhaillaan remontoimme: Trossitie 439, Hämeenkyrö

Tämä kauniilla järvenrantatontilla oleva talo koki huomattavan muutoksen sekä ulkonäössä, että eristyksessä kun lisäsimme eristettä sekä tuulensuojalevyn ja uusimme ulkoverhouksen. Väri pysyi lähestulkoon samana, kaunis vihreä. Samalla uusittiin ja hieman laajennettiin terassia.

heinä
10

Parhaillaan remontoimme: Ratakatu 9, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Huopakate oli jo aikansa palvellut ja tilalle asennettiin kaunis Weckman Progantti, väri musta.

heinä
10

Parhaillaan remontoimme: Ilkontie 15, Kangasala

Tämänkin rintamamiestalon julkisivu uudistuu täydellisesti. Minerit verhouksen poisto asianmukaisesti asbestityönä, rakenteiden tarkistus, Isover Facade 50mm tuulensuojaeristys ja vinyyliverhous. Samalla verhoillaan myös räystään alapinnat vinyylillä ja otsalaudat pellitetään. Eipä tartte enää kiipeillä maalaamaan!

huhti
04

Valmis kohde: Jahtitaival 11, Seinäjoki

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhouksen päivitys ja lisäeristys. Vanha verhous poistettiin ja asennettiin Isover Facade 50mm lisäeristys. Sen jälkeen 2-kertainen koolaus ja pystypanelointi vinyyliverhouksella. Väri on harmaa.

maalis
22

Valmis kohde: Niinikuja 5, Tampere

Tässä talossa tehdään vain ulkokuoren ehostus, sillä talon eristykset ovat kunnossa. Ulkoverhous vaati kuitenkin päivitystä, niinpä päädyttiin vinyyliverhoukseen. Tässä kohteessa väri pysyi samana mutta verhoussuunta vaihtui vaakaan.

maalis
07

Valmis kohde: Antintie 41 A, Eura

Tämänkin rintamamiestalon vanhat karaattilevyt saivat väistyä uuden uljaan vinyyliverhouksen tieltä. Tässä kohteessa eristykset olivat kunnossa, joten lisäeristyksiä ei tarvinnut tehdä. Karaattilevyn alla olevan koolauksen päälle lisättiin vielä toinen koolaus ja sen jälkeen uusi verhous. Kunnon tuuletus ulkoverhouksen takana on kaiken A ja O. Tiivis ulkoverhous (kuten vinyyliverhous) pitää ulkoa tulevan säärasituksen poissa ja seinärakenne pysyy kuivana ja näin ollen eristääkin paremmin 🙂 Samalla vaihdettiin osa ikkunoista.

helmi
12

Valmis kohde: Luoteentie 603, Ylöjärvi (Kuru)

Vinyyliverhouksen suosio sen kuin lisääntyy! Ulkoverhousremontin yhteydessä on hyvä varautua myös tiukentuviin energiavaatimuksiin. Tässäkin kohteessa vanhan verhouksen purkamisen jälkeen asennettiin Isover Facade 25mm tuulensuojaeriste. Isoverin Facade levy on erinomainen ratkaisu talon ulkopuoleiseen lisäeristämiseen. Tutustu vaikka sivuillamme kohdassa Isover lisäeristys. Tässä kohteessa väriksi tuli kaunis harmaa.

helmi
05

Valmis kohde: Koivistontie 114, Ylöjärvi

Tämäkin Älvsby-talo sai ylleen huoltovapaan vinyyliverhouksen. Talon eristykset ja tuulensuojaus olivat kunnossa, joten vanhaa verhousta ei tarvinnut purkaa vaan lisäsimme sen päälle vaan hieman koolausta ja sen jälkeen vinyyliverhous vaakapanelointina. Samalla uudistettiin räystään alapinnat vinyylillä, joten ei tarvitse enää murehtia niidenkään maalauksesta 🙂

tammi
25

Valmis kohde: Pitkäkatu 3, Pori

Tämän tiiliverhoillun talon puuverhotut ”kevennykset” olivat jo tulleet tiensä päähän. Kun nämä korvattiin vinyyliverhouksella, ei tarvitse enää miettiä maalauksia. Nyt ajatus tiilitalon huoltovapaudesta toteutuu. Väri uudelle paneelille valittiin harmaa. KUVA TULOSSA.

tammi
11

Valmis kohde: Luhtatie 7, Nokia

Ulkoverhous- ja ikkunaremontti sekä lisäeristys. Vanha verhous purettiin ja asennettiin Isover Facade 50mm tuulensuojaeristys sekä uusi puuverhous. Samalla uusittiin kaikki ikkunat ja ovet. Kyllä nyt kelepaa!

tammi
03

Valmis kohde: Kaskitie 14, Ulvila

Vanhan rintamamiestalon ulkokuoren ehostus Ulvilassa. Kertaalleen jo vaihdettu puuverhous oli tullut jälleen tiensä päähän. Uusi vinyyliverhous kestää nyt varmasti pidempään, 50 vuoden takuulla! Väriksi valikoitui kaunis harmaa.

joulu
18

Valmis kohde: Ristaniitynkatu 11, Tampere

Rintamamiestalon ulkoverhousremontti sekä Isover tuulensuojaeriste ja muutamia ikkunoita. Kyllä siinä mukavasti saatiin talon ulkonäköä kohennettua ja energia-asioita parannettua. Tämä on hyvää valmistautumista tuleviin uusiin energiamääräyksiin.

joulu
18

Valmis kohde: Kärppälänraitti 42, Sastamala

Aikansa jo palvellut Minerit verhous sai väistyä vinyyliverhouksen tieltä. Tuulensuojalevytys ja samalla vaihdettiin ikkunat. Väriksi palautettiin alkuperäinen punainen väri.

marras
02

Valmis kohde: Paulakankaantie 279, Merikarvia

Tämänkin rintamamiestalon julkisivu verhoiltiin kauniilla Mitten vinyyliverhouksella. Samalla parannettiin energia-asioita asentamalla 25mm tuulensuojalevy. Tämän remontin jälkeen ei tarvitse miettiä maalauksia, eikä pyöri sukat enää jaloissa 🙂

loka
01

Valmis kohde: Koskelantie 3, Parkano

Tämäkin nykyisin pakarina toimiva vanha navettarakennus sai ylleen huoltovapaan ja kestävän vinyyliverhouksen. Eipä tartte enää maalailla ja on seinät hyvässä säänsuojassa.

syys
17

Valmis kohde: Jokipohjantie 29, Tampere

Pienkerrostalon julkisivuremontti. Isover tuulensuojaeristys ja uusi ”rakorima” verhous.

syys
15

Valmis kohde: Toivolankatu 4, Parkano

Tämäkin liikekiinteistön julkisivun lipan otsa kaunistettiin vinyylillä. Helppo ja kevyt materiaali!

elo
25

Valmis kohde: Marjakoskentie 124, Karvia

Vanhan omakotitalon kattoremontti Weckman Terästiili katteella. Väri punainen RR29. Kuva tulossa.

heinä
28

Valmis kohde: Korvalantie 121, Kankaanpää

Tämän talon rappaus alkoi jo olemaan tiensä päässä, joten se kaipasi kunnon säänsuojaa. Vinyyliverhouksella saatiin talolle kunnon sadetakin, eikä tartte maalailla. Tässä kohteessa ei myöskään tarvittu lisäeristystä, joten verhous voitiin tehdä vanhan rappauksen päälle. Koolaus vain väliin, niin tuuletus toimii. Väri vaalean harmaa Nickel.

touko
02

Valmis kohde: Keskuskatu 5, Parkano

Liikekiinteistön julkisivun sisäänkäyntilippa remontoitiin. Etuotsa ja lipan alapinta verhoiltiin vinyylillä ja samalla uusittiin katto. Vinyyliverhouksen etu tällaisissakin kohteissa on sen keveys.

huhti
28

Valmis kohde: Torisevantie 11, Virrat

Kerrostalon parvekkeiden verhousremontti. Samalla uusittiin talon kaikki ikkunat ja parvekeovet. Parvekkeiden betoniosat olivat vuosien saatossa päässeet pinnoiltaan huonoksi ja kaipasivat säänsuojaa. Betonin kunto itsessään oli vielä kohtuullinen, joten kokonaisvaltaiseen parvekkeiden vaihtamiseen ei tarvinnut lähteä. Betoniosat verhoiltiin vinyylillä sisä- sekä ulkopuolelta ja samalla Lumonin lasitukset kaikkiin parvekkeisiin. 

huhti
18

Valmis kohde: Venehojantie 22, Orivesi

Vanhan hirsitalon julkisivuremontti. Ensin poistettiin 80-luvulla asennettu karaattilevy, käytiin läpi rakenteet ja asennettiin Isover 25mm Facade tuulensuojaeriste. Sen jälkeen koolaukset sekä vinyyliverhous. Uuden uljaan ulkoverhouksen väri  vaalean harmaa (Nickel)

maalis
09

Valmis kohde: Juonenhaarantie 173 (Koivuniemenraitti), Ikaalinen

Autotallin ulkoverhous vinyyliverhouksella. Tässä kohteessa on seinämateriaalina Siporex harkko. Vinyylin etuna on sen keveys, joten se sopii hyvin myös tällaisiin haasteellisiin kohteisiin. Tässä tapauksessa yläosan puupaneelia ei vaihdettu. Verhouksen väri harmaa (Nickel).

helmi
23

Valmis kohde: Lääninmäenraitti 133, Akaa

Toteutimme tämänkin talon ulkoverhousremontin huoltovapaalla vinyyliverhouksella. Vanhan ulkoverhouksen purku, 25mm Hunton tuulensuojalevy ja vaakapanelointi vinyyliverhouksella. Väri kerma (Mitten Bone).

helmi
16

Valmis kohde: Puutarhakatu 3, Parkano

Omakotitalon päätykolmiot verhoiltiin tumman ruskealla vinyyliverhouksella vaakapanelointina. Tämä onkin uutuus värivalikoimassamme ja tämä kohde on ensimmäinen, johon se asennettiin. Vastaavanlaisia kohteita, joihin tumma ruskea väri sopii hienosti, on Suomessa tuhansia. Paneelin valmistaa Mitten ja värin nimi on Gunmetal Grey.

tammi
30

Valmis kohde: Huhmarinkatu 8, Tampere

Tässä kohteessa karaattilevy ja vanha puuverhous poistettiin ja lisättiin Isover Facade tuulensuojaeriste, jonka jälkeen säänkestävä ja huoltovapaa vinyyliverhous. Lisäeristyksellä ja vinyyliverhouksella pienennät hiilijalanjälkeäsi merkittävästi, koska energian kulutus pienenee eikä ulkoverhousta tarvitse huoltaa. Pesu silloin tällöin riittää! Lisäksi koska vinyyli on erittäin hyvä säänsuoja, pysyy seinärakenteet kuivina ja terveinä ja näin ollen myös paremmin eristävinä. Väri on kerma (Mitten Bone)

tammi
11

Valmis kohde: Pyrstöviita 12, Seinäjoki

Jytkyt Oy remontoi tämänkin Seinäjoella sijaitsevan omakotitalon puu-ulkoverhouksen. Vanha paneeli poistettiin ja samalla lisättiin eristystä Isover Facade tuulensuojaeristeellä. Näillä energian hinnoilla lisäeristys kyllä kannattaa! Ulkoverhouksena Nerkoon Höyläämöltä 28x170mm UTV-vaakapaneeli. Valkoinen on kyllä puhdas väri!

joulu
27

Valmis kohde: Viidanojantie 283, Hämeenkyrö

Remontoimme tässäkin kohteessa ulkoverhouksen uuteen kuosiin. Vanhan verhouksen poisto, rakenteiden tarkistus ja tuulensuojalevytys sekä uusi vanhan tyylin mukainen ”rakorimaverhous”. Ulkoverhous on katon ohella talon tärkeimpiä rakenteita. Kun verhous ja eristykset on kunnossa, niin asukkaat ja rakenteet kiittää!

joulu
05

Valmis kohde: Kauppakatu 12, Ikaalinen

Kerrostalon julkisivun vinyyliverhous. Tämänkin talon omistajat olivat niin tyytyväisiä vinyyliverhoukseen, että nyt tehtiin julkisivukin kuntoon. Pääty verhoiltiin jo muutama vuosi sitten ja nyt myös julkisivu sekä toinenkin pääty. Ongelma siis on ollut kalkkihiekkatiilen rapautuminen, joka saadaan pysäytettyä hyvällä säänsuojalla.

joulu
04

Valmis kohde: Koulukatu 11, Hämeenkyrö

Teimme tähänkin Hämeenkyröläiseen vanhaan rintamamiestaloon kokonaisvaltaisen ulkoverhousremontin. Vanha verhous pois, rakenteiden tarkistus, lisäeristys ja uuden uutukainen ulkoverhous. Samalla muutama ovi uusiksi.

marras
03

Valmis kohde: Selkeenkuja 3, Tampere

Tämänkin talon julkisivu uusittiin vinyyliverhouksella. Maalaaminen ei enää tullut kyseeseen, joten asiakkaat päätyivät vinyyliverhoukseen. Vinyyliverhous.fi on aito Kanadalainen vinyyliverhous, joka kestää 50 vuoden takuulla! Ei enää maaluksia, jotka tällaisessa isossa talossa olisivat maksaneet maltaita. Väri on kerma.

marras
03

Valmis kohde: Koivukarintie 9, Luvia

Remontoimme tämän rintamamiestalon ulkoverhouksen uusiin puihin. Eli vanhan verhouksen poisto ja rakenteiden tarkistus. Sen jälkeen Isover lisäeristys ja uuden uutukainen puuverhous. Samalla perinteisellä tyylillä 🙂 Vielä laajennusosan maalaus ensi kesänä samaan väriin.

marras
03

Valmis kohde: Kettulantie 1, Parkano

Tämä söpö pieni ulkosauna sai ylleen vinyyliverhouksen ja samalla uuden katon sekä pari ikkunaa. Tuli kyllä aika kiva 🙂

loka
27

Valmis kohde: Kivilevontie 4, Tampere

Tässä kohteessa näimme esimerkin siitä mitä voi tapahtua ammattitaidottomassa vinyyliverhouksen asennuksessa. Yläosan vinyylit oli asennettu suoraan vanhan verhouksen päälle, ilman koolausta. Lisäksi ruuvikiinnityksessä ei oltu huomioitu vinyylin lämpölaajenemista. Kyseinen paneeli ei myöskään ollut tarkoitettu seinään koskapa siinä ei ollut uv-suojausta. Nyt tilalle asennettiin ammattitaidolla kunnon Kanadalaiset vinyylit. Tämä korostaa laadun tärkeyttä, niin materiaaleissa kuin asennuksessakin. Talon alaosassa on vielä hyvä rappauspinta.

loka
11

Valmis kohde: Tampereenkatu 6, Parkano

Tämän vanhan kanalan tiilikatto kaipasi päivitystä. Tiilet veks, räystäslaudoitukset uusiksi ja Weckman W20 poimulevyprofiili. Väri vaalean harmaa.

syys
20

Valmis kohde: Heittolantie 65, Riitiala

Tämän omakotitalon ulkoverhous vaihtui puupaneloinnista vinyyliverhoukseen. Tässä kohteessa vanha puuverhous jäi vinyyliverhouksen alle koska seinärakenteet olivat kunnossa. Tällä tavoin säästettiin purkamisen vaiva ja jätteiden rehaaminen. Väliin asennettiin vain koolauslaudat, että rakenteiden tuuletus pysyy toimivana. Nyt on seinärakenne hyvässä suojassa!

syys
20

Valmis kohde: Kaviokuja 2, Parkano

Tämän rivitalon päätykolmioiden puuverhous oli jo pahoin ravistunut eikä pelkkä maalaus olisi enää riittänyt. Siksi se päätettiin verhoilla vinyylillä. Vinyyliverhous on näppärä ratkaisu tällaiseenkin kohteeseen ja mikä parasta, ei tartte enää maalailla!

syys
19

Valmis kohde: Satakunnankatu 35, Parkano

Tämän talon rappaukset olivat iän ja säärasituksen yhteisvaikutuksesta alkaneet rapistumaan. Tähän löytyy hyvä ratkaisu vinyyliverhouksesta. Vinyyliverhous on kevyt, kestävä ja kaunis ratkaisu monenlaisiin kohteisiin. Kyllä tuli kaunis!

syys
19

Valmis kohde: Poppelikatu 9, Ikaalinen

Kerrostalon päädyn kalkkihiekkatiilet olivat jo pahoin rapautuneet. Vinyyliverhous on tähän erinomainen säänsuoja. Samalla saatiin myöskin kaunis ulkonäkö talolle!

elo
09

Valmis kohde: Kaupinkatu 6, Tampere

Tämän arvokkaan ja iäkkään, hirsirunkoisen talon ulkoverhous remontoitiin uuteen uskoon. Vanha hirsirunko on terve ja se on aikanaan tehty kunnolla. Joten 25mm Huntonit hirren päälle ja sitten koolaukset ja uusi vastaavanlainen ns. ”rakorimaverhous” päälle. Ja taas kestää isältä pojanpojalle.

heinä
27

Valmis kohde: Tuulentie 1, Kangasala

Eipä tartte enää tämänkään Kangasalalaisen talon omistajien murehtia ainaisista maalauksista kun asensimme puuverhouksen tilalle kauniin ja huoltovapaan Vinyyliverhous.fi paneelin. Samalla talo sai täydellisen säänsuojan. Väriksi valikoitui hiekan ruskea (Pebble).

heinä
20

Valmis kohde: Roinisentie 65, Siuro

Tämäkin rintamamiestalo koki muodonmuutoksen kun vanha puuverhous poistettiin, asensimme 25mm tuulensuojalevyn ja huoltovapaan vinyyliverhouksen. Eipä puhalla tuuli enää rakenteisiin kun yllä on kaksinkertainen tuulensuoja. Vinyyli nimittäin suojaa rakenteet täydellisesti tuulelta ja sateelta.

kesä
21

Valmis kohde: Myllypurontie 40, Siivikkala

Tämänkin talon ulkoverhous vaihtui vinyyliverhoukseen. Ensin vanha puuverhous poistettiin ja sen jälkeen Isover Facade tuulensuojaeristys ja kaiken kruunaa kaunis vinyyliverhous vaakapaneelointi. Vinyyliverhous on järkevä vaihtoehto ainaiselle maalaamiselle. Sillä saa erittäin kauniin ja kestävän ulkoverhouksen, jota ei milloinkaan tarvitse maalailla. Tässä kohteessa väri on vaalean harmaa.

kesä
20

Valmis kohde: Lintukalliontie 144, Tampere

Tähän autotalli/varastorakennukseen teimme ulkoverhouksen valmiiksi maalatulla rakorimaverhouksella. Talli oli hetken aikaa odotellut verhousta ja nyt tuli aika laittaa sekin kuntoon. Samalla laudoitettiin räystäänaluset ja asennettiin pari ulko-ovea.

kesä
14

Valmis kohde: Maamiehentie 21, Tampere

Tämäkin Tampereen Ikurissa sijaitseva talo sai Jytkyjen käsissä kunnon lisäeristyksen ja uuden uljaan paneloinnin. Ulkoverhoukseksi Nerkoon höyläämön välimaalattu 28x170mm leveä vaakapaneeli. Varmasti kelpaa asustella ja esitellä naapureille!

touko
30

Valmis kohde: Lukonmaantie 247, Parkano

Vanhan omakotitalon tiilikatto vaihtui Weckman Proganttiin. Tiili palveli hyvin aikansa ja nyt on pellikaton vuoro. Weckmanin Progantti on näyttävä katto. eikö totta! Väri musta.

touko
04

Valmis kohde: Metsärinteentie 8, Kankaanpää

Nyt loppui maalausmurheet! Tämäkin talo sai takikseen huoltovapaan vinyyliverhouksen. Vinyyliverhousta on käytetty Kanadassa jo yli 60 vuoden ajan, ollen siellä jo yleisin pientalojen ulkoverhousmateriaali. Nykyinen ilmastonmuutos mm. sateiden ja tuulisuuden lisääntyminen on saanut monen omakotiasujan luopumaan pensseleistä ja valitsemaan vinyylin. Niin kuin tämänkin kauniin talon omistajat tekivät. Väri Pebble (hiekka)

huhti
29

Valmis kohde: Teräkuja 7, Parkano

Vanterä Oy:n vesikatto remontti. Vanha peltikate vaihtui Weckmanin W45 poimulevyprofiiliin ja samalla laitettiin kunnolliset aluskatteet. Väri tumman ruskea.

huhti
19

Valmis kohde: Ylä-Satakunnantie 1121, Karvia

Tämänkin talon ulkoverhous vaihtui vinyyliin. Tuulensuojalevy ensin alle, sitten koolaukset ja uusi ”rakorimaverhous”. Vinyyliverhous on vaihtoehto ainaiselle maalaamiselle. Sillä saa erittäin kauniin ja kestävän ulkoverhouksen, jota ei milloinkaan tarvitse maalailla. Tässä kohteessa väri on keltainen (Saffron).

huhti
19

Valmis kohde: Kuruntie 573, Kihniö

Vanhan rintamamiestalon kattoremontti. Vanha pelti pois, rakenteiden tarkistus, kunnolliset aluskatteet, ruoteistus ja Weckman Progantti lukkosaumakate. Väri tumman ruskea.

huhti
18

Mukana messuilla: Koti & Piha 2022 Porissa

Jytkyt Oy mukana jälleen messuilemassa! Tällä kertaa Porin Karhuhallissa 23.4.-24.4.22. Osastomme on nro 145A. Tervetuloa!

huhti
18

Mukana messuilla: Piha ja Koti 2022 messut Tampereella

Jytkyt Oy mukana jälleen messuilemassa! Tällä kertaa Tampereella Messu- ja Urheilukeskuksessa 22.4.-24.4.22. Osastomme on nro A740. Tervetuloa!

maalis
16

Valmis kohde: Röstintie 3, Lempäälä

Tämänkin talon ulkoverhous koki muodonmuutoksen kun poistimme vanhat minerit levyt ja laitoimme Isover Facade tuulensuojaeristeen ja huoltovapaan vinyyliverhouksen.

maalis
14

Valmis kohde: Uudenkylänkatu 38, Tampere

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha karaatti- ja puuverhous purettiin, asennettiin tuulensuojalevyt ja uusi puuverhous. Samalla vaihdettiin ikkunat ja ovet Pihla ikkunoihin ja oviin. Uusi verhous toteutettiin välimaalatulla UTV 23×145 paneelilla.

helmi
14

Valmis kohde: Vierutie 24, Pori

Vanhan omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha verhous poistettiin, asennettiin 25mm tuulensuojalevy ja uusi paneelointi. Uusi verhous toteutettiin välimaalatulla UTV 28×170 paneelilla.

tammi
24

Valmis kohde: Näppäläisenkatu 5, Tampere

Tähänkin vanhaan rintamamiestaloon teimme täyden ulkopuolen remontin. Katto, ulkoverhous, ikkunat ja ovet sekä sadevesijärjestelmä menivät uusiin puihin. Vesikatto Weckman Progantti, väri punainen. Ulkoverhous ”rakorima” verhous, väri keltainen. Samalla Isover Facade tuulensuoja lisäeristys. Talosta tuli kuin uusi!

tammi
18

Valmis kohde: Välijuovantie 1, Pori

Tämäkin vanha omakotitalo uudisti ilmeensä kun peltiverhous vaihtui vinyyliverhoukseen ja samalla lisäsimme seiniin lisäeristeen. Isover Facade 75mm väliin, niin eipä tule pakkanen ja tuuli enää pirttiin. Kun talon eristys on kunnossa ja ulkoverhous on huoltovapaa, pienennetään samalla hiilijalanjälkeä huomattavasti. Vinyyliverhous onkin siis ympäristöystävällinen valinta. Väri vaalean keltainen Maize

tammi
17

Valmis kohde: Välitaival 3, Ylöjärvi

Omakotitalon vanha puuverhous uusittiin välimaalatulla panelilla. Vanha verhous sai jäädä alle koska se oli vielä kuitenkin hyväkuntoinen ja alla olevat rakenteet olivat kunnossa. Kun uusi ulkoverhous tehdään vanhan päälle on aina varmistauduttava alla olevien seinärakenteiden kunnosta. Uuden verhouksen väri tumma harmaa.

joulu
28

Valmis kohde: Kirvesmiehentie 13, Kangasala

Tämän Kangasalalaisen talon alaosan rapattu osuus kaunistettiin vinyyliverhouksella. Samalla parannettiin lämmöneristystä Isover Facade tuulensuojaeristeellä. Yläosan puuverhous oli vielä hyväkuntoinen, joten se maalattiin jo aiemmin samaan sävyyn tulevan vinyyliverhouksen kanssa. Väri vaalean harmaa Dover Gray.

joulu
14

Valmis kohde: Teinintie 1, Ikaalinen

Nykyilmasto rasittaa todenteolla rakennusten ulkoverhouksia. Tässäkin Ikaalislaisessa pienkerrostalossa julkisivun tiiliverhous oli päässyt jo alkamaan rapautumisen. Tilanne saatiin hallintaan kun seinä sai kunnon säänsuojan vinyyliverhouksella. Taas kestää tuulet ja tuiskut! Väri Sandstone (kerma).

marras
24

Valmis kohde: Kauppatie 12, Ikaalinen

Pienkerrostalon päädyn tiiliverhous oli vuosien saatossa ja säänvaihtelujen vaikutuksesta rapautunut. Vinyyliverhouksella seinälle saatiin kunnon säänsuoja, joka kestää ankaratkin säänvaihtelut. Väri: Sandstone (Kerma).

loka
29

Valmis kohde: Kaupinkatu 13, Tampere

Vanhan pienkerrostalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Tähänkin 6 asunnon taloon teimme ulkoverhouksen sekä vaihdoimme ikkunat ja ovet. Samalla tuulensuojalevytys. Terassitkin saivat uudet laudoitukset samalla. Perinteinen ”rakorima” verhous sopii tämän ajan taloihin.

loka
26

Valmis kohde: Kuruntie 350, Parkano

Rintamamiestalon kattoremontti. Vanhat kattotiilet saivat luvan poistua ja tehdä tilaa Weckman Terästiili tiilikuviokatteelle. Samalla tietenkin asianmukaiset aluskatteet. Väri tumman harmaa RR23.

loka
22

Valmis kohde: Viinikanrinne 6, Parkano

Kerrostalon päätyjen Kahi-tiiliverhous oli alkanut rapautumaan ja kaipasi kunnon säänsuojaa. Rimoitus tiilen päälle ja huoltovapaa vinyyliverhous pintaan niin taas kestää ajan hammasta. Väri valkoinen.

loka
22

Valmis kohde: Länsi-Aureentie 954, Ylöjärvi

Uudiskohde. Hallin/tuotantotilojen laajennus. Ainesmestareiden tuotantotilojen laajennus Ylöjärven kaupungin Länsi-Aureen kylässä.

loka
21

Valmis kohde: Kehonranta 14, Nokia

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhousremontti. Vanhan verhouksen poisto, Isover Facade tuulensuojaeristys ja uusi ”rakorima” verhous Nerkoon Höyläämön välimaalatulla laudalla ja rimalla. Samalla uusittiin muutamia ikkunoita.

loka
04

Valmis kohde: Virastotie 18, Kuru

Ylöjärven Kurussa sijaitsevan vanhan kerrostalon julkisivu sai uuden elämän kun vanhat minerit julkisivulevyt poistettiin ja tilalle asennettiin huoltovapaa, kaunis ja kestävä vinyyliverhous. Samalla seinien eristyksiä parannettiin asentamalla Isover Facade tuulensuojaeriste. Verhouksen värit: Kerma ja Hiekka (Sandstone ja Pebble).

syys
30

Valmis kohde: Harjuniitynkatu 10, Nokia

Vanhan omakotitalon puuverhous oli tullut tiensä päähän ja se vaihdettiin huoltovapaaseen vinyyliverhoukseen. Vanha verhous poistettiin, asennettiin Isover Facade tuulensuojaeriste ja kaiken kruunasi kaunis vinyyliverhous vaakapaneelointi. Räystään aluset verhoiltiin myös vinyylillä ja otsat pellitettiin. Näin talosta saatiin ulkopintojen osalta täysin huoltovapaa. Pesu silloin tällöin riittää! Verhouksen väri harmaa (Dover Gray).

syys
08

Valmis kohde: Rajalantie 36, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanhassa katossa ilmeni jo vuotoja ja siksi tuli aika lisätä aluskatteet ja varsinainen vesikate. Katteeksi valittiin Weckman Terästiili, väri musta. Taas kelpaa sateiden tulla. KUVA TULOSSA!

syys
02

Valmis kohde: Tanokuja 9, Hämeenkyrö

Omakotitalon matalan siiven kattoremontti. Vanha pelti veks, rakenteiden tarkistus, aluskate ja uusi Weckman Progantti. Väri tumman ruskea RR32. KUVA TULOSSA!

elo
18

Valmis kohde: Kyläsuutarinkatu 8, Parkano

Vanhan teollisuuskiinteistön ikkuna-aukot laitettiin osittain umpeen. Muutamaan aukkoon vaihdettiin uudet ikkunat. Tukittavien aukkojen verhouksena huoltovapaa vinyyli.

elo
16

Valmis kohde: Väinöläntie 13, Kankaanpää

Omakotitalon ulkoverhousremontti vinyyliverhouksella. Tässä kohteessa vanha puuverhous sai jäädä alle koska rakenteet olivat kunnossa. Vinyyliverhouksen alle jäi pystysuuntainen tuuletus, jolloin rakenteet pääsevät vapaasti tuulettumaan. Verhouksen väri vihreä (Sage).

elo
02

Valmis kohde: Vistinkatu 5, Nokia

Vanhan omakotitalon ulkoverhous saneeraus. Vanhat karaattilevyt poistettiin ja tilalle tuli uusi paneelointi. Nerkoon Höyläämön välimaalattu paneeli, ja talo on taas kuin uusi.

heinä
12

Valmis kohde: Kaskenkatu 1, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanha huopakatto oli tiensä päässä ja on uuden pellikaton vuoro. Weckman Progantti, väri RR32, tummanruskea.

kesä
23

Valmis kohde: Kostintie 1, Nakkila

Vanha puuverhous oli aikansa palvellut ja kaipasi päivitystä. Vanha verhous poistettiin ja asennettiin huoltovapaa ja säänkestävä vinyyliverhous. Ei enää maalausmurheita ja rakenteet pysyy varmasti kuivassa ja suojassa tulevilta myrkyiltä. Uuden verhouksen väri: Sandstone (kerma). KUVA TULOSSA!

kesä
23

Valmis kohde: Aaltotie 17, Tampere

Käpylän arvokkaalla vanhalla asuinalueella oleva talovanhus sai uuden elämän kun verhoilimme seinät uuden uutukaisella mutta perinteisellä UTK-paneelilla. Tällä kertaa asiakas päätyi puuvalmiiseen paneeliin ja pintakäsittely tehdään myöhemmin.

kesä
17

Valmis kohde: Uudenkylänkatu 31, Tampere

Rintamamiestalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Karaattilevyn poisto ja uudelleen verhoilu Nerkoon välimaalatulla UTV paneelilla. Samalla uusittiin osa ikkunoista Pihla ikkunoilla.

kesä
03

Valmis kohde: Kivimäentie 1, Lempäälä

Karaattilevyllä verhottu omakotitalo sai uuden uutukaisen ilmeen ulkoverhoukseen kun vaihdoimme tilalle vinyyliin. Vinyyliverhous.fi on täysin huoltovapaa ja varmasti säänkestävä vaihtoehto ulkoverhoukseen. Väriksi valikoitui Pebble (Hiekka).

touko
26

Valmis kohde: Pärkäntie 100, Rauma

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha Enso-levy poistettiin uuden puuverhouksen tieltä. Uusi verhous Nerkoon välimaalatulla UTV-paneelilla. Samalla räystäslaudotukset.

touko
26

Valmis kohde: Karviantie 179, Parkano

Omakotitalon vanha ulkoverhousrappaus oli aikansa palvellut ja on tullut aika päivittää se. Rappauksen päälle asennetiin koolaus ja sen jälkeen vinyyliverhous. Samalla uusimme kaikki talon ikkunat ja ovet sekä vesikaton. Täydellinen paketti siis! Katto Weckmanilta ja ikkunat Pihlalta. Vinyyliverhous.fi on oikea valinta!

touko
17

Valmis kohde: Uusiluomantie 85, Parkano

Vanhan navetan kattoremontti. Vanhat tiilet ovat aikansa palvelleet ja tilalle laitettiin Weckman peltikatto.

touko
11

Valmis kohde: Kaukomaantie 13, Pori

Tiiliverhoillun omakotitalon puulla paneeloidut osat ovat tulleet tiensä päähän. Poistettiin vanhat paneelit, tehtiin uudet pohjat ja asennettiin vinyyliverhous. Samalla uusittiin räystään kulmapellit. Vinyylin väri Pebble (hiekka). KUVA TULOSSA

huhti
28

Valmis kohde: Rajamäentie 42, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanhan tiilikaton poistamisen jälkeen, tarkistetaan ja oiotaan rakenteet. Uusi ruoteistus, aluskatteet ja Weckman Terästiili peltikatto. Taas kelpaa asustella kun voi olla varma, että katto pitää. Väri musta.

huhti
20

Valmis kohde: Reposaaren maantie 1000, Pori

Vanhan omakotitalon ulkoverhous- ja kattoremontti. Vanha minerit verhous poistettiin, asennettiin Isover Facade tuulensuojaeriste ja sen jälkeen välimaalattu UTV-paneeli. Samassa yhteydessä uusittiin vesikatto Weckman Terästiili profiililla.

huhti
19

Valmis kohde: Myllykyläntie 5, Kihniö

Kihniön TB kylmäaseman varsinaisen huoltamorakennuksen kattoremontti toteutettiin Weckman W20 poimulevyprofiililla. Väri musta.

huhti
14

Valmis kohde: Varvunpolku 2, Tampere

Arvokkaasti ikääntynyt omakotitalo vaihtoi ilmettään kun uusimme ulkoverhouksen huoltovapaaseen vinyyliverhoukseen. Vinyyliverhous on paras säänsuoja rakennukselle kuin rakennukselle. Ja mikä parasta, ei tartte enää maalailla! Uuden ulkoverhouksen väri on Dover Gray/Harmaa.

maalis
17

Valmis kohde: Mökki ja sauna, Virrat

Mökin ja saunan kattoremontti valmistuivat nopeasti huolimatta talven ja jäätien haasteista. Weckman W20, väri musta.

helmi
16

Valmis kohde – omakotitalo, Ylöjärvi

Näyttävä vanha omakotitalo sai ylleen arvoisensa kauniin ja kestävän säänsuojan. Aito Kanadalainen Gentek vinyyliverhous kestää varmasti sekä säätä, että katseita. Väriksi valikoitui valkoinen. Vinyylin etuihin kuuluu myös helppo puhdistettavuus!

tammi
19

Valmis kohde: Hautala – Naskinkuja 5, Kiukainen

Autotalli/varastorakennus sai ylleen huoltovapaan ja säänkestävän Gentek vinyyliverhouksen. Väri: Sandstone/Kerma.

tammi
08

Valmis kohde: Amin – Suunnistajankatu 4, Tampere

Tamperelaisen omakotitalon ulkoverhousremontti toteutettiin varmasti säänkestävällä Gentek vinyyliverhouksella. Eikä tartte enää maalata! Väri: Sandstone/kerma.

joulu
08

Valmis kohde: As Oy Parkanon Ritarinne – Tarhakatu 5, Parkano

Rivitalon parvekekaiteet verhoiltiin uudelleen vinyyliverhouksella. Maalausmurheet jäivät nyt niidenkin osalta historiaan. Talon päätyseinässä vinyyliverhous onkin ollut jo useita vuosia. Väri hiekan ruskea Pebble.

marras
30

Valmis kohde: Ki Oy Parkanon Kirkkokatu – Kirkkokatu 5, Parkano

Liikekiinteistön erkkerien katon muutostyöt. Tasakattoon tehtiin pienet kallistukset niin tulee vesi mukavammin oikeaan suuntaan. Weckman Progantti, väri tumman ruskea.

marras
17

Valmis kohde: Rautiainen – Kaipiontie 365, Hämeenkyrö

Mökin ulkoverhous remontti. Vanhan puuverhouksen poisto, rakenteiden tarkistus, Isover Facade tuulensuojaeriste ja huoltovapaa vinyyliverhous. Verhouksen väri keltainen.

loka
22

Valmis kohde: Taka-Aho – Kaartotie 6, Hämeenkyrö

Vanhan maalaistalon ulkoverhousremontti. Vanhan paneeloinnin poisto, hirsien kunnon tarkistus, tuulensuojalevytys ja uusi paneelointi. Välimaalattu paneeli Nerkoolta. Värinä säilyy tumman punainen.

loka
21

Valmis kohde: Viskari – Parrukatu 9, Tampere

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhous remontoitiin huoltovapaalla Gentek vinyyliverhouksella. Samalla seinät lisäeristettiin Isover Facade tuulensuojaeristeellä. Verhouksen väri harmaa.

loka
20

Valmis kohde: Lehtimäki – Retulahdentie 83, Hämeenkyrö

Pienen söpön mökin ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Ikkunat ja ovi Pihlalta sekä ulkoverhoukseen kaunis ja kestävä sekä huoltovapaa Vinyyliverhous.fi. Verhouksen väri hiekan ruskea.

syys
15

Valmis kohde: Suoniemi – Multiojankatu 22, Tampere

Omakotitalon julkisivu- ja ikkunaremontti. Ikkunat vaihtuivat Pihla ikkunoiksi ja verhoukseen huoltovapaa Vinyyliverhous.fi. Eikä tartte maalata! Samalla hieman lisäeristettä Isover Facade tuulensuojaeristeellä. Talon ”otsalaudoitus” vaihtuu ehkä vielä tulevina vuosina.

syys
15

Valmis kohde: Mäkinen – Rantajokipiintie 32, Kihniö

Vanhan rintamamiestalon kattoremontti. Vanhat tiilet saivat poistua uuden Weckman katon tieltä. Peltiprofiiliksi valittiin Terästiili 1050, ja väriksi valikoitui punainen. Ulkoverhous tulee vielä jossain vaiheessa uusintaan tai maalaukseen.

syys
15

Valmis kohde: As Oy Parkanon Viinikanranta – Viinikanrinne 2, Parkano

Kerrostalon sokkeliosuuden verhous vinyylillä. Maalit ei tahdo kestää mutta vinyyliverhous pitää pintansa. Väri hiekan ruskea.

syys
15

Valmis kohde: Nevala – Suuriniementie 9-15, Parkano

Mökin kattoremontti. Vanha aaltopelti oli jo aikansa palvellut ja tilalle laitettiin Weckmanin uutta peltiä. Profiili Terästiili, väri tumman ruskea.

syys
15

Valmis kohde: As Oy Reuharinrinne – Reuharinkatu 5, Tampere

Rivitaloyhtiön vesikoururemontti. Yhteensä reipas 500 metriä vesikourua vaihtui uuteen Pisko kouruun. Väriksi valittii valkoinen.

syys
15

Valmis kohde: Korkeamäki – Lepistöntie 21-24, Parkano

Mökin kattoremontti. Weckman W20, tumman ruskea.

heinä
22

Valmis kohde: Keipilä – Sandöntie 88, Pori

KUVA TULOSSA! Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanhan verhouksen purku, Isover Facade 25mm lisäeristys sekä vinyyliverhous. Aito Kanadalainen Vinyyliverhous.fi kestää varmasti, eikä tarvitse maalailla! Väri keltainen.

heinä
22

Valmis kohde: Sirenne – Heikinkatu 5, Tampere

Rintamamiestalon ulkoverhous remontti. Vanhan karaattilevyn poisto, tuulensuojalevytys ja uusi paneelointi. Verhous Nerkoon välimaalatulla panelilla. Väri vihertävä.

heinä
22

Valmis kohde: Niemelä – Juuselankatu 23, Tampere

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Vanhan ulkoverhouksen poisto, Isover Facade lisäeristys ja uusi panelointi. Verhoukseen Nerkoon välimaalattu ulkoverhouspaneli, väri harmaa. Samalla vaihdettiin ikkunat uusiin Pihla ikkunoihin.

heinä
10

Valmis kohde: As Oy Päivölänrinne – Satakunnankatu 5, Parkano

Kerrostalon sokkeliosuuden verhoilu vinyylillä. Monien talojen ongelmana on sokkelista maalipinnan läpi ulos puskeva kalkki. Maasta nouseva kosteus ajaa kalkin pihalle. Vinyyliverhouksella päästään helposti tuosta kosmeettisesta ongelmasta eroon. Väri hiekka.

kesä
25

Valmis kohde: Luke rivitalot – Kaironiementie 15, Parkano

Kahden rivitalon ikkunat ja parvekeovet vaihdettiin uusiin Pihla ikkunoihin ja oviin. Ulko-ovet vaihdoimme jo aikaisemmin.

kesä
17

Valmis kohde: Kytölä – Kuusikatu 6, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Weckman Progantti, väri tummanruskea RR32.

 

touko
26

Valmis kohde: As Oy Parkanon Päivölänranta – Satakunnankatu 3, Parkano

Kerrostalon eteläpäädyn peltiverhoilu. Vanhat tiilet suotivat veden läpi rakenteisiin, joten verhoilu oli välttämätön. Weckman W20, väri valkoinen ja vaalean ruskea.

touko
26

Valmis kohde: Lönnberg – Kiiverinperäntie 94, Ikaalinen

Vapaa-ajan rakennuksen ulkoverhouksen uusiminen. Tuulensuojalevytys ja uusi pystypaneelointi välimaalattuna Nerkoolta. Väri tumman punainen.

touko
26

Valmis kohde: Juutilainen – Hamarinkatu 8, Tampere

Omakotitalon ulkoverhous remontti. Vanhan karaattilevyverhouksen purku, rakenteiden tarkistus/korjaus, lisäeristys+tuulensuojalevytys. Ulkoverhoukseksi perinteinen ”rakorimaverhous” välimaalattuna Nerkoolta. Väri keltainen.

huhti
15

Valmis kohde: Lahti – Ala-Latvajärventie 88, Ylöjärvi

Pienen omakotitalon kattoremontti. Uusi katto Weckman Terästiili, väri tumman ruskea. KUVA TULOSSA!

maalis
30

Valmis kohde: Alanen – Alaskyläntie 129, Parkano

Vanhan maalaistalon ulkoverhous ja Pihla ikkunat. Ulkoverhoukseksi Gentek vinyyliverhous, väri keltainen Maize. Eikä tartte maalata!

maalis
23

Valmis kohde: Salmenaho – Kekintie 2, Lempäälä

Omakotitalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Vanhan puuverhouksen poisto, tuulensuojalevytys ja sen jälkeen aito Kanadalainen Gentek vinyyliverhous sekä Pihla ikkunat. Uuden verhouksen väri harmaa. Eikä tartte maalata!

helmi
24

Valmis kohde: Anttila – Ketolantie 4, Pori

Omakotitalon vinyyliverhous aidolla Kanadalaisella Gentek vinyyliverhouksella. KUVA TULOSSA!

tammi
27

Mukana messuilla: Asta-messut 31.1.-2.2.2020

Jytkyt Oy taasen mukana Asta Asumisen messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 31.1.-2.2.2020. Osastomme nro A319. Tervetuloa!

tammi
23

UUTTA! Gentek-vinyyliverhouksen maahantuonti Jytkyt Oy:lle

Jytkyt Oy on toiminut Gentek-vinyyliverhouksen valtuutettuna edustus- ja asennusliikkeenä jo vuodesta 2000 saakka. 10.1.2020 toteutetulla liiketoimintakaupalla Jytkyt Oy osti Gentek-vinyyliverhouksen maahantuonnin Rakennushelasto Oy:ltä. Keskitymme nyt asennusten lisäksi vinyyliverhouksen maahantuontiin ja markkinointiin valtakunnallisesti.

tammi
20

Valmis kohde: Mäntyharju – Takasuo-Juvankoskentie 152, Säkylä

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha puuverhous aikansa palvelleena saa jäädä nyt historiaan kun laitamme tilalle Gentek-vinyyliverhouksen. Ei tartte enää maalata ja tehdas antaa 40 vuoden takuun! KUVA TULOSSA!

tammi
20

Valmis kohde: Kallioniemi – Kuruntie 636, Parkano

Vanhan omakotitalon ulkoverhous remontti. Gentek – vinyyliverhous on luotettava valinta. Eikä tartte maalata!

tammi
01

Rakennamme uutta: Aineslahti – Länsi-Aureentie 954, Ylöjärvi

Uusi hirsitalo. Rungon pystytti hirsirakentaja. Teemme rakennukseen kattorakenteet katteineen ja turvatuotteineen. Asennamme ovet ja ikkunat sekä teemme yläosan ulkoverhouksen.

tammi
01

Valmis kohde: Alasorvari – Kaivotie 3, Ylöjärvi

Omakotitalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Tuulensuojalevytys ja välimaalattu paneeli Nerkoolta sekä uudet Pihla ikkunat.

joulu
31

Valmis kohde: Saarenmaa – Nissiläntie 6, Pori

Omakotitalon kattoremontti. Weckman W20 poimulevy, väri musta. Samalla uusitaan sadevesikourut ja syöksyt. KUVA TULOSSA!

joulu
28

Valmis kohde: Wallenius – Tulosentie 38, Pori

Omakotitalon julkisivuremontti. Vanha panelointi ja lisäeristys poistetaan. Asennetaan Isover RKL Facade 50mm lisäeristys ja ulkoverhoukseksi aito kanadalainen vinyyliverhous. Ei tartte enää maalailla! Verhouksen väri harmaa.

joulu
17

UUTTA JYTKYILTÄ! Huoltovapaat vinyyliaidat ja terassin kaiteet.

NYT MEILTÄ! Myymme ja asennamme myös vinyyliset aidat ja terassien kaiteet. Ei lahoa eikä tartte maalailla! Pesu vain joskus. Kuvan kohde Pomarkusta.

joulu
02

Valmis kohde: Aitan katto Parkanossa

Aitan vanha huopakatto korvataan uudella Weckman peltikatolla. Weckman W20, väri tumman ruskea.

marras
15

Valmis kohde: As Oy Viinikanvainio 2 – Viitakuja 1, Parkano

Rivitalon ikkuna- ja oviremontti. Uudet Pihla ikkunat ja ovet.

marras
12

Valmis kohde: As Oy Kalliorinne – Parkanontie 28, Parkano

Rivitalon vesikouru remontti. Kourut uusittiin kaikkiaan kolmeen taloon.

loka
30

Valmis kohde: Rajamäki – Törmäkatu 5, Kankaanpää

Omakotitalon ikkuna- ja oviremontti. Uudet Pihla ikkunat ja ovet.

loka
15

Valmis kohde: Kuivasniemi – Satakunnankatu 50, Parkano

Omakotitalon ulkoverhous ja kattoremontti. Tuulensuojalevytys ja huoltovapaa vinyyliverhous, väri Sandstone. Kattoon Weckman Progantti, väri musta.

loka
15

Valmis kohde: Vajavaara – Huhdanmäenkatu 1, Harjavalta

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha peltiverhous poistetaan, asennetaan tuulensuojalevyt ja uusi huoltovapaa vinyyliverhous. Tietenkin Kanadasta! Väri vihreä.

syys
29

Valmis kohde: Brehmer – Yrjönpolku 6, Noormarkku

Omakotitalon ulkoverhous, vesikatto ja ikkunaremontti. Isover lisäeristys, kanadalainen Gentek vinyyliverhous, Weckman katto ja Pihlan ikkunat. Täydellinen paketti!

syys
27

Valmis kohde: Erkkilä – Veisunkatu 9, Tampere

Omakotitalon ulkoverhous remontti. Vanha verhous poistetaan, rakenteiden tarkistus/korjaus, tuulensuojalevytys ja uusi välimaalattu ”rakorima” -verhous. Räystäät uusitaan samalla. Verhouksen väri vaalea keltainen.

syys
26

Valmis kohde: Kiviniemi – Isokankaantie 198, Parkano

Mökin ja vanhan navetan kattoremontti. Weckman W20, väri tumman ruskea.

syys
23

Valmis kohde: Rajakallio – Rajakalliontie 7, Kihniö

Rivitalon vesikourut ja lumiesteet.

syys
17

Valmis kohde: Niemi – Niitynpää 11, Nokia

Omakotitalon ulkoverhous remontti. Vanha ulkoverhouspaneeli poistetaan, asennetaan Isover 25mm tuulensuojaeristys ja uusi paneelointi. Välimaalattu ulkoverhouspaneeli Nerkoon Höyläämö, väri Tikkurila 529X.

elo
30

Valmis kohde: Vuokrapirtti – Kasevantie 2, Kihniö

Rivitalon räystäsremontti. Vesikourut ja lumiesteet uusiksi.

elo
29

Valmis kohde: Kihniön kunnantalot

Kihniön kunnanvirastojen vesikourut uusittiin. Samalla korjattiin toisen rakennuksen lipan katto, joka oli vanhuuttaan päässyt jo hieman vuotamaan.

elo
12

Valmis kohde: As Oy Lavian Puistomäki – Lutikontie 6-8, Lavia

Rivitalon ulko-ovi katosten uusiminen. Vanhat katokset poistetaan ja tehdään uudet ”pulpettimalliset” katokset, jotka verhoillaan vinyylillä ja katetaan pellillä.

elo
12

Valmis kohde: Pitkähalme – Ruskeevuorentie 46, Terälahti

Mökin ikkuna- ja ulkoverhous remontti. Ulkoverhous kanadalainen vinyyliverhous, väri keltainen.

heinä
01

Valmis kohde: Ojanen – Vehkalantie 88, Parkano

Vanhan navettarakennuksen kattoremontti. Weckman W20, väri punainen rr29.

kesä
12

Valmis kohde: Havanka – Sapelikatu 1, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanha varttikate poistetaan ja hävitetään asianmukaisesti. Uudet koolaukset, aluskate ja Weckman Progantti lukkosaumakate. Väri tumman ruskea.

kesä
12

Valmis kohde: Saarinen – Jäpintie 5, Ulvila

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhousremontti. Vanha lautaverhous poistetaan ja sen jälkeen tuulensuojalevytys. Ulkoverhoukseksi huoltovapaa vinyyliverhous, väri keltainen. KUVA TULOSSA.

touko
28

Valmis kohde: Kokko – Taunonkatu 19, Tampere

Paritalon ulkoverhousremontti. Vanha peltiverhous ja sen alla oleva rappaus poistettiin, asennettiin Isover 25mm tuulensuojaeriste ja sitten uusi välimaalattu Nerkoon UTV-ulkoverhouspaneeli. Samalla uusittiin muutama ikkuna ja sadevesijärjestelmä.

touko
16

Valmis kohde: Kulmala – Siikalahdentie 12, Ruovesi

Mökin kattoremontti. Uusi kate Weckman W20 poimulevy, väri musta.

touko
03

Valmis kohde: Hannibal – Satutie 24, Pomarkku

Omakotitalon yhden päädyn verhous vinyylillä. Maalausongelmat jäivät historiaan.

touko
02

Valmis kohde: Laurikainen – Koskirannantie 212, Parkano

Suulin katon uusiminen. Vanha huopakate jää alle aluskatteeksi koska se on kuitenkin vielä hyväkuntoinen. Uuden Weckman katteen väri on musta.

touko
02

Valmis kohde: Mäkitalo – Heikintie 8, Säkylä

Omakotitalon kattoremontti. Vanha konesauma poistetaan samoin vanhat piilorännit. Kattoa hieman korotetaan ja tehdään taloon kunnon räystäät. Uusi kate Weckman Progantti, väri musta.

huhti
23

Mukana messuilla: Piha, Puutarha ja Porin Rakennusmessut 2019

Olemme mukana Piha, Puutarha ja Porin Rakennusmessuilla messuilla Porin Karhuhallissa 27.-28.4.2019. Tule sopimaan maksuton remonttikatselmus osastollemme nro 142A. Tervetuloa!

huhti
15

Valmis kohde: Autotallin ulkoverhous

Autotallin ulkoverhous vinyylillä. Valkoinen tulee niin kuin on ollut ennenkin. Mutta eipä ole enää murhetta maalauksista!

maalis
22

Valmis kohde: Haveri – Kihniöntie 57, Kihniö

Kaksikerroksisen omakotitalon kattoremontti. Vanha varttilevy sai luvan väistyä uuden Weckman Progantti katteen tieltä. Tähän taloon olemme jo vuosia sitten tehneet myös vinyyliverhouksen. Uuden katon väri tumma ruskea.

maalis
05

Valmis kohde: Koro – Naakantie 33, Valkeakoski

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha ulkoverhouspaneeli ja huokolevy poistetaan ja asennetaan uusi tuulensuojalevy sekä paneelointi.

helmi
13

Valmis kohde: Holma – Mäkiraitti 34, Niinisalo

Vanhan maalaistalon ulkoverhousremontti. Vanha paneelointi puretaan ja tarkistetaan eristykset. Sen jälkeen vinyyliverhous, väri Maize (keltainen).

tammi
29

Valmis kohde: Särkimäki – Vendel 10, Ylöjärvi (Mutala)

Pienen omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha verhous puretaan, asennetaan Isover RKL 25mm Facade tuulensuojaeristelevyt ja ulkoverhoukseksi aito Kanadalainen Gentek vinyyliverhous. Väri harmaa.

tammi
17

Valmis kohde: Peltomäki – Hietasentie 160 – 19, Kihniö

Kuva tulossa! Omakotitalon kattoremontti. Vanha peltikatto pois ja uusi Weckman Progantti tilalle. Asiaankuuluvasti aluskatteet ja uudet sadevesikourut sekä kattoturvatuotteet. Katon väri tumman harmaa.

Jo vuodesta 2000 lähtien, asennustakuu aina 5 vuotta!