Ajankohtaista

loka
26

Parhaillaan remontoimme: Kuruntie 350, Parkano

Rintamamiestalon kattoremontti. Vanhat kattotiilet saavat luvan poistua ja tehdä tilaa Weckman Terästiili tiilikuviokatteelle. Samalla tietenkin asianmukaiset aluskatteet. Väri tumman harmaa RR23.

loka
25

Parhaillaan remontoimme: Kaupinkatu 13, Tampere

Vanhan pienkerrostalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Tähänkin 6 asunnon taloon teemme ulkoverhouksen sekä vaihdamme ikkunat ja ovet. Samalla tuulensuojalevytys. Ulkoverhous samanlainen ”rakorima” verhous kuin alkuperäinenkin.

loka
22

Parhaillaan remontoimme: Viinikanrinne 6, Parkano

Kerrostalon päätyjen Kahi-tiiliverhous oli alkanut rapautumaan ja kaipaa kunnon säänsuojaa. Rimoitus tiilen päälle ja huoltovapaa vinyyliverhous pintaan niin taas kestää ajan hammasta. Väri valkoinen.

loka
22

Rakennamme uutta: Länsi-Aureentie 954, Ylöjärvi

Hallin/tuotantotilojen laajennus. Ainesmestareiden tuotantotilojen laajennus Ylöjärven kaupungin Länsi-Aureen kylässä.

loka
21

Valmis kohde: Kehonranta 14, Nokia

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhousremontti. Vanhan verhouksen poisto, Isover Facade tuulensuojaeristys ja uusi ”rakorima” verhous Nerkoon Höyläämön välimaalatulla laudalla ja rimalla. Samalla uusittiin muutamia ikkunoita.

loka
04

Valmis kohde: Virastotie 18, Kuru

Ylöjärven Kurussa sijaitsevan vanhan kerrostalon julkisivu sai uuden elämän kun vanhat minerit julkisivulevyt poistettiin ja tilalle asennettiin huoltovapaa, kaunis ja kestävä vinyyliverhous. Samalla seinien eristyksiä parannettiin asentamalla Isover Facade tuulensuojaeriste. Verhouksen värit: Kerma ja Hiekka (Sandstone ja Pebble).

syys
30

Valmis kohde: Harjuniitynkatu 10, Nokia

Vanhan omakotitalon puuverhous oli tullut tiensä päähän ja se vaihdettiin huoltovapaaseen vinyyliverhoukseen. Vanha verhous poistettiin, asennettiin Isover Facade tuulensuojaeriste ja kaiken kruunasi kaunis vinyyliverhous vaakapaneelointi. Räystään aluset verhoiltiin myös vinyylillä ja otsat pellitettiin. Näin talosta saatiin ulkopintojen osalta täysin huoltovapaa. Pesu silloin tällöin riittää! Verhouksen väri harmaa (Dover Gray). KUVA TULOSSA!

syys
08

Valmis kohde: Rajalantie 36, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanhassa katossa ilmeni jo vuotoja ja siksi tuli aika lisätä aluskatteet ja varsinainen vesikate. Katteeksi valittiin Weckman Terästiili, väri musta. Taas kelpaa sateiden tulla. KUVA TULOSSA!

syys
02

Valmis kohde: Tanokuja 9, Hämeenkyrö

Omakotitalon matalan siiven kattoremontti. Vanha pelti veks, rakenteiden tarkistus, aluskate ja uusi Weckman Progantti. Väri tumman ruskea RR32. KUVA TULOSSA!

elo
18

Valmis kohde: Kyläsuutarinkatu 8, Parkano

Vanhan teollisuuskiinteistön ikkuna-aukot laitettiin osittain umpeen. Muutamaan aukkoon vaihdettiin uudet ikkunat. Tukittavien aukkojen verhouksena huoltovapaa vinyyli.

elo
16

Valmis kohde: Väinöläntie 13, Kankaanpää

Omakotitalon ulkoverhousremontti vinyyliverhouksella. Tässä kohteessa vanha puuverhous sai jäädä alle koska rakenteet olivat kunnossa. Vinyyliverhouksen alle jäi pystysuuntainen tuuletus, jolloin rakenteet pääsevät vapaasti tuulettumaan. Verhouksen väri vihreä (Sage).

elo
02

Valmis kohde: Vistinkatu 5, Nokia

Vanhan omakotitalon ulkoverhous saneeraus. Vanhat karaattilevyt poistettiin ja tilalle tuli uusi paneelointi. Nerkoon Höyläämön välimaalattu paneeli, ja talo on taas kuin uusi.

heinä
12

Valmis kohde: Kaskenkatu 1, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanha huopakatto oli tiensä päässä ja on uuden pellikaton vuoro. Weckman Progantti, väri RR32, tummanruskea.

kesä
23

Valmis kohde: Kostintie 1, Nakkila

Vanha puuverhous oli aikansa palvellut ja kaipasi päivitystä. Vanha verhous poistettiin ja asennettiin huoltovapaa ja säänkestävä vinyyliverhous. Ei enää maalausmurheita ja rakenteet pysyy varmasti kuivassa ja suojassa tulevilta myrkyiltä. Uuden verhouksen väri: Sandstone (kerma). KUVA TULOSSA!

kesä
23

Valmis kohde: Aaltotie 17, Tampere

Käpylän arvokkaalla vanhalla asuinalueella oleva talovanhus sai uuden elämän kun verhoilimme seinät uuden uutukaisella mutta perinteisellä UTK-paneelilla. Tällä kertaa asiakas päätyi puuvalmiiseen paneeliin ja pintakäsittely tehdään myöhemmin.

kesä
17

Valmis kohde: Uudenkylänkatu 31, Tampere

Rintamamiestalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Karaattilevyn poisto ja uudelleen verhoilu Nerkoon välimaalatulla UTV paneelilla. Samalla uusittiin osa ikkunoista Pihla ikkunoilla.

kesä
03

Valmis kohde: Kivimäentie 1, Lempäälä

Karaattilevyllä verhottu omakotitalo sai uuden uutukaisen ilmeen ulkoverhoukseen kun vaihdoimme tilalle vinyyliin. Vinyyliverhous.fi on täysin huoltovapaa ja varmasti säänkestävä vaihtoehto ulkoverhoukseen. Väriksi valikoitui Pebble (Hiekka).

touko
26

Valmis kohde: Pärkäntie 100, Rauma

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha Enso-levy poistettiin uuden puuverhouksen tieltä. Uusi verhous Nerkoon välimaalatulla UTV-paneelilla. Samalla räystäslaudotukset.

touko
26

Valmis kohde: Karviantie 179, Parkano

Omakotitalon vanha ulkoverhousrappaus oli aikansa palvellut ja on tullut aika päivittää se. Rappauksen päälle asennetiin koolaus ja sen jälkeen vinyyliverhous. Samalla uusimme kaikki talon ikkunat ja ovet sekä vesikaton. Täydellinen paketti siis! Katto Weckmanilta ja ikkunat Pihlalta. Vinyyliverhous.fi on oikea valinta!

touko
17

Valmis kohde: Uusiluomantie 85, Parkano

Vanhan navetan kattoremontti. Vanhat tiilet ovat aikansa palvelleet ja tilalle laitettiin Weckman peltikatto.

touko
11

Valmis kohde: Kaukomaantie 13, Pori

Tiiliverhoillun omakotitalon puulla paneeloidut osat ovat tulleet tiensä päähän. Poistettiin vanhat paneelit, tehtiin uudet pohjat ja asennettiin vinyyliverhous. Samalla uusittiin räystään kulmapellit. Vinyylin väri Pebble (hiekka). KUVA TULOSSA

huhti
28

Valmis kohde: Rajamäentie 42, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanhan tiilikaton poistamisen jälkeen, tarkistetaan ja oiotaan rakenteet. Uusi ruoteistus, aluskatteet ja Weckman Terästiili peltikatto. Taas kelpaa asustella kun voi olla varma, että katto pitää. Väri musta.

huhti
20

Valmis kohde: Reposaaren maantie 1000, Pori

Vanhan omakotitalon ulkoverhous- ja kattoremontti. Vanha minerit verhous poistettiin, asennettiin Isover Facade tuulensuojaeriste ja sen jälkeen välimaalattu UTV-paneeli. Samassa yhteydessä uusittiin vesikatto Weckman Terästiili profiililla.

huhti
19

Valmis kohde: Myllykyläntie 5, Kihniö

Kihniön TB kylmäaseman varsinaisen huoltamorakennuksen kattoremontti toteutettiin Weckman W20 poimulevyprofiililla. Väri musta.

huhti
14

Valmis kohde: Varvunpolku 2, Tampere

Arvokkaasti ikääntynyt omakotitalo vaihtoi ilmettään kun uusimme ulkoverhouksen huoltovapaaseen vinyyliverhoukseen. Vinyyliverhous on paras säänsuoja rakennukselle kuin rakennukselle. Ja mikä parasta, ei tartte enää maalailla! Uuden ulkoverhouksen väri on Dover Gray/Harmaa.

maalis
17

Valmis kohde: Mökki ja sauna, Virrat

Mökin ja saunan kattoremontti valmistuivat nopeasti huolimatta talven ja jäätien haasteista. Weckman W20, väri musta.

helmi
16

Valmis kohde – omakotitalo, Ylöjärvi

Näyttävä vanha omakotitalo sai ylleen arvoisensa kauniin ja kestävän säänsuojan. Aito Kanadalainen Gentek vinyyliverhous kestää varmasti sekä säätä, että katseita. Väriksi valikoitui valkoinen. Vinyylin etuihin kuuluu myös helppo puhdistettavuus!

tammi
19

Valmis kohde: Hautala – Naskinkuja 5, Kiukainen

Autotalli/varastorakennus sai ylleen huoltovapaan ja säänkestävän Gentek vinyyliverhouksen. Väri: Sandstone/Kerma.

tammi
08

Valmis kohde: Amin – Suunnistajankatu 4, Tampere

Tamperelaisen omakotitalon ulkoverhousremontti toteutettiin varmasti säänkestävällä Gentek vinyyliverhouksella. Eikä tartte enää maalata! Väri: Sandstone/kerma.

joulu
08

Valmis kohde: As Oy Parkanon Ritarinne – Tarhakatu 5, Parkano

Rivitalon parvekekaiteet verhoiltiin uudelleen vinyyliverhouksella. Maalausmurheet jäivät nyt niidenkin osalta historiaan. Talon päätyseinässä vinyyliverhous onkin ollut jo useita vuosia. Väri hiekan ruskea Pebble.

marras
30

Valmis kohde: Ki Oy Parkanon Kirkkokatu – Kirkkokatu 5, Parkano

Liikekiinteistön erkkerien katon muutostyöt. Tasakattoon tehtiin pienet kallistukset niin tulee vesi mukavammin oikeaan suuntaan. Weckman Progantti, väri tumman ruskea.

marras
17

Valmis kohde: Rautiainen – Kaipiontie 365, Hämeenkyrö

Mökin ulkoverhous remontti. Vanhan puuverhouksen poisto, rakenteiden tarkistus, Isover Facade tuulensuojaeriste ja huoltovapaa vinyyliverhous. Verhouksen väri keltainen.

loka
22

Valmis kohde: Taka-Aho – Kaartotie 6, Hämeenkyrö

Vanhan maalaistalon ulkoverhousremontti. Vanhan paneeloinnin poisto, hirsien kunnon tarkistus, tuulensuojalevytys ja uusi paneelointi. Välimaalattu paneeli Nerkoolta. Värinä säilyy tumman punainen.

loka
21

Valmis kohde: Viskari – Parrukatu 9, Tampere

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhous remontoitiin huoltovapaalla Gentek vinyyliverhouksella. Samalla seinät lisäeristettiin Isover Facade tuulensuojaeristeellä. Verhouksen väri harmaa.

loka
20

Valmis kohde: Lehtimäki – Retulahdentie 83, Hämeenkyrö

Pienen söpön mökin ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Ikkunat ja ovi Pihlalta sekä ulkoverhoukseen kaunis ja kestävä sekä huoltovapaa Vinyyliverhous.fi. Verhouksen väri hiekan ruskea.

syys
15

Valmis kohde: Suoniemi – Multiojankatu 22, Tampere

Omakotitalon julkisivu- ja ikkunaremontti. Ikkunat vaihtuivat Pihla ikkunoiksi ja verhoukseen huoltovapaa Vinyyliverhous.fi. Eikä tartte maalata! Samalla hieman lisäeristettä Isover Facade tuulensuojaeristeellä. Talon ”otsalaudoitus” vaihtuu ehkä vielä tulevina vuosina.

syys
15

Valmis kohde: Mäkinen – Rantajokipiintie 32, Kihniö

Vanhan rintamamiestalon kattoremontti. Vanhat tiilet saivat poistua uuden Weckman katon tieltä. Peltiprofiiliksi valittiin Terästiili 1050, ja väriksi valikoitui punainen. Ulkoverhous tulee vielä jossain vaiheessa uusintaan tai maalaukseen.

syys
15

Valmis kohde: As Oy Parkanon Viinikanranta – Viinikanrinne 2, Parkano

Kerrostalon sokkeliosuuden verhous vinyylillä. Maalit ei tahdo kestää mutta vinyyliverhous pitää pintansa. Väri hiekan ruskea.

syys
15

Valmis kohde: Nevala – Suuriniementie 9-15, Parkano

Mökin kattoremontti. Vanha aaltopelti oli jo aikansa palvellut ja tilalle laitettiin Weckmanin uutta peltiä. Profiili Terästiili, väri tumman ruskea.

syys
15

Valmis kohde: As Oy Reuharinrinne – Reuharinkatu 5, Tampere

Rivitaloyhtiön vesikoururemontti. Yhteensä reipas 500 metriä vesikourua vaihtui uuteen Pisko kouruun. Väriksi valittii valkoinen.

syys
15

Valmis kohde: Korkeamäki – Lepistöntie 21-24, Parkano

Mökin kattoremontti. Weckman W20, tumman ruskea.

heinä
22

Valmis kohde: Keipilä – Sandöntie 88, Pori

KUVA TULOSSA! Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanhan verhouksen purku, Isover Facade 25mm lisäeristys sekä vinyyliverhous. Aito Kanadalainen Vinyyliverhous.fi kestää varmasti, eikä tarvitse maalailla! Väri keltainen.

heinä
22

Valmis kohde: Sirenne – Heikinkatu 5, Tampere

Rintamamiestalon ulkoverhous remontti. Vanhan karaattilevyn poisto, tuulensuojalevytys ja uusi paneelointi. Verhous Nerkoon välimaalatulla panelilla. Väri vihertävä.

heinä
22

Valmis kohde: Niemelä – Juuselankatu 23, Tampere

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Vanhan ulkoverhouksen poisto, Isover Facade lisäeristys ja uusi panelointi. Verhoukseen Nerkoon välimaalattu ulkoverhouspaneli, väri harmaa. Samalla vaihdettiin ikkunat uusiin Pihla ikkunoihin.

heinä
10

Valmis kohde: As Oy Päivölänrinne – Satakunnankatu 5, Parkano

Kerrostalon sokkeliosuuden verhoilu vinyylillä. Monien talojen ongelmana on sokkelista maalipinnan läpi ulos puskeva kalkki. Maasta nouseva kosteus ajaa kalkin pihalle. Vinyyliverhouksella päästään helposti tuosta kosmeettisesta ongelmasta eroon. Väri hiekka.

kesä
25

Valmis kohde: Luke rivitalot – Kaironiementie 15, Parkano

Kahden rivitalon ikkunat ja parvekeovet vaihdettiin uusiin Pihla ikkunoihin ja oviin. Ulko-ovet vaihdoimme jo aikaisemmin.

kesä
17

Valmis kohde: Kytölä – Kuusikatu 6, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Weckman Progantti, väri tummanruskea RR32.

 

touko
26

Valmis kohde: As Oy Parkanon Päivölänranta – Satakunnankatu 3, Parkano

Kerrostalon eteläpäädyn peltiverhoilu. Vanhat tiilet suotivat veden läpi rakenteisiin, joten verhoilu oli välttämätön. Weckman W20, väri valkoinen ja vaalean ruskea.

touko
26

Valmis kohde: Lönnberg – Kiiverinperäntie 94, Ikaalinen

Vapaa-ajan rakennuksen ulkoverhouksen uusiminen. Tuulensuojalevytys ja uusi pystypaneelointi välimaalattuna Nerkoolta. Väri tumman punainen.

touko
26

Valmis kohde: Juutilainen – Hamarinkatu 8, Tampere

Omakotitalon ulkoverhous remontti. Vanhan karaattilevyverhouksen purku, rakenteiden tarkistus/korjaus, lisäeristys+tuulensuojalevytys. Ulkoverhoukseksi perinteinen ”rakorimaverhous” välimaalattuna Nerkoolta. Väri keltainen.

huhti
15

Valmis kohde: Lahti – Ala-Latvajärventie 88, Ylöjärvi

Pienen omakotitalon kattoremontti. Uusi katto Weckman Terästiili, väri tumman ruskea. KUVA TULOSSA!

maalis
30

Valmis kohde: Alanen – Alaskyläntie 129, Parkano

Vanhan maalaistalon ulkoverhous ja Pihla ikkunat. Ulkoverhoukseksi Gentek vinyyliverhous, väri keltainen Maize. Eikä tartte maalata!

maalis
23

Valmis kohde: Salmenaho – Kekintie 2, Lempäälä

Omakotitalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Vanhan puuverhouksen poisto, tuulensuojalevytys ja sen jälkeen aito Kanadalainen Gentek vinyyliverhous sekä Pihla ikkunat. Uuden verhouksen väri harmaa. Eikä tartte maalata!

helmi
24

Valmis kohde: Anttila – Ketolantie 4, Pori

Omakotitalon vinyyliverhous aidolla Kanadalaisella Gentek vinyyliverhouksella. KUVA TULOSSA!

tammi
27

Mukana messuilla: Asta-messut 31.1.-2.2.2020

Jytkyt Oy taasen mukana Asta Asumisen messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 31.1.-2.2.2020. Osastomme nro A319. Tervetuloa!

tammi
23

UUTTA! Gentek-vinyyliverhouksen maahantuonti Jytkyt Oy:lle

Jytkyt Oy on toiminut Gentek-vinyyliverhouksen valtuutettuna edustus- ja asennusliikkeenä jo vuodesta 2000 saakka. 10.1.2020 toteutetulla liiketoimintakaupalla Jytkyt Oy osti Gentek-vinyyliverhouksen maahantuonnin Rakennushelasto Oy:ltä. Keskitymme nyt asennusten lisäksi vinyyliverhouksen maahantuontiin ja markkinointiin valtakunnallisesti.

tammi
20

Valmis kohde: Mäntyharju – Takasuo-Juvankoskentie 152, Säkylä

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha puuverhous aikansa palvelleena saa jäädä nyt historiaan kun laitamme tilalle Gentek-vinyyliverhouksen. Ei tartte enää maalata ja tehdas antaa 40 vuoden takuun! KUVA TULOSSA!

tammi
20

Valmis kohde: Kallioniemi – Kuruntie 636, Parkano

Vanhan omakotitalon ulkoverhous remontti. Gentek – vinyyliverhous on luotettava valinta. Eikä tartte maalata!

tammi
01

Rakennamme uutta: Aineslahti – Länsi-Aureentie 954, Ylöjärvi

Uusi hirsitalo. Rungon pystytti hirsirakentaja. Teemme rakennukseen kattorakenteet katteineen ja turvatuotteineen. Asennamme ovet ja ikkunat sekä teemme yläosan ulkoverhouksen.

tammi
01

Valmis kohde: Alasorvari – Kaivotie 3, Ylöjärvi

Omakotitalon ulkoverhous- ja ikkunaremontti. Tuulensuojalevytys ja välimaalattu paneeli Nerkoolta sekä uudet Pihla ikkunat.

joulu
31

Valmis kohde: Saarenmaa – Nissiläntie 6, Pori

Omakotitalon kattoremontti. Weckman W20 poimulevy, väri musta. Samalla uusitaan sadevesikourut ja syöksyt. KUVA TULOSSA!

joulu
28

Valmis kohde: Wallenius – Tulosentie 38, Pori

Omakotitalon julkisivuremontti. Vanha panelointi ja lisäeristys poistetaan. Asennetaan Isover RKL Facade 50mm lisäeristys ja ulkoverhoukseksi aito kanadalainen vinyyliverhous. Ei tartte enää maalailla! Verhouksen väri harmaa.

joulu
17

UUTTA JYTKYILTÄ! Huoltovapaat vinyyliaidat ja terassin kaiteet.

NYT MEILTÄ! Myymme ja asennamme myös vinyyliset aidat ja terassien kaiteet. Ei lahoa eikä tartte maalailla! Pesu vain joskus. Kuvan kohde Pomarkusta.

joulu
02

Valmis kohde: Aitan katto Parkanossa

Aitan vanha huopakatto korvataan uudella Weckman peltikatolla. Weckman W20, väri tumman ruskea.

marras
15

Valmis kohde: As Oy Viinikanvainio 2 – Viitakuja 1, Parkano

Rivitalon ikkuna- ja oviremontti. Uudet Pihla ikkunat ja ovet.

marras
12

Valmis kohde: As Oy Kalliorinne – Parkanontie 28, Parkano

Rivitalon vesikouru remontti. Kourut uusittiin kaikkiaan kolmeen taloon.

loka
30

Valmis kohde: Rajamäki – Törmäkatu 5, Kankaanpää

Omakotitalon ikkuna- ja oviremontti. Uudet Pihla ikkunat ja ovet.

loka
15

Valmis kohde: Kuivasniemi – Satakunnankatu 50, Parkano

Omakotitalon ulkoverhous ja kattoremontti. Tuulensuojalevytys ja huoltovapaa vinyyliverhous, väri Sandstone. Kattoon Weckman Progantti, väri musta.

loka
15

Valmis kohde: Vajavaara – Huhdanmäenkatu 1, Harjavalta

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha peltiverhous poistetaan, asennetaan tuulensuojalevyt ja uusi huoltovapaa vinyyliverhous. Tietenkin Kanadasta! Väri vihreä.

syys
29

Valmis kohde: Brehmer – Yrjönpolku 6, Noormarkku

Omakotitalon ulkoverhous, vesikatto ja ikkunaremontti. Isover lisäeristys, kanadalainen Gentek vinyyliverhous, Weckman katto ja Pihlan ikkunat. Täydellinen paketti!

syys
27

Valmis kohde: Erkkilä – Veisunkatu 9, Tampere

Omakotitalon ulkoverhous remontti. Vanha verhous poistetaan, rakenteiden tarkistus/korjaus, tuulensuojalevytys ja uusi välimaalattu ”rakorima” -verhous. Räystäät uusitaan samalla. Verhouksen väri vaalea keltainen.

syys
26

Valmis kohde: Kiviniemi – Isokankaantie 198, Parkano

Mökin ja vanhan navetan kattoremontti. Weckman W20, väri tumman ruskea.

syys
23

Valmis kohde: Rajakallio – Rajakalliontie 7, Kihniö

Rivitalon vesikourut ja lumiesteet.

syys
17

Valmis kohde: Niemi – Niitynpää 11, Nokia

Omakotitalon ulkoverhous remontti. Vanha ulkoverhouspaneeli poistetaan, asennetaan Isover 25mm tuulensuojaeristys ja uusi paneelointi. Välimaalattu ulkoverhouspaneeli Nerkoon Höyläämö, väri Tikkurila 529X.

elo
30

Valmis kohde: Vuokrapirtti – Kasevantie 2, Kihniö

Rivitalon räystäsremontti. Vesikourut ja lumiesteet uusiksi.

elo
29

Valmis kohde: Kihniön kunnantalot

Kihniön kunnanvirastojen vesikourut uusittiin. Samalla korjattiin toisen rakennuksen lipan katto, joka oli vanhuuttaan päässyt jo hieman vuotamaan.

elo
12

Valmis kohde: As Oy Lavian Puistomäki – Lutikontie 6-8, Lavia

Rivitalon ulko-ovi katosten uusiminen. Vanhat katokset poistetaan ja tehdään uudet ”pulpettimalliset” katokset, jotka verhoillaan vinyylillä ja katetaan pellillä.

elo
12

Valmis kohde: Pitkähalme – Ruskeevuorentie 46, Terälahti

Mökin ikkuna- ja ulkoverhous remontti. Ulkoverhous kanadalainen vinyyliverhous, väri keltainen.

heinä
01

Valmis kohde: Ojanen – Vehkalantie 88, Parkano

Vanhan navettarakennuksen kattoremontti. Weckman W20, väri punainen rr29.

kesä
12

Valmis kohde: Havanka – Sapelikatu 1, Parkano

Omakotitalon kattoremontti. Vanha varttikate poistetaan ja hävitetään asianmukaisesti. Uudet koolaukset, aluskate ja Weckman Progantti lukkosaumakate. Väri tumman ruskea.

kesä
12

Valmis kohde: Saarinen – Jäpintie 5, Ulvila

Vanhan rintamamiestalon ulkoverhousremontti. Vanha lautaverhous poistetaan ja sen jälkeen tuulensuojalevytys. Ulkoverhoukseksi huoltovapaa vinyyliverhous, väri keltainen. KUVA TULOSSA.

touko
28

Valmis kohde: Kokko – Taunonkatu 19, Tampere

Paritalon ulkoverhousremontti. Vanha peltiverhous ja sen alla oleva rappaus poistettiin, asennettiin Isover 25mm tuulensuojaeriste ja sitten uusi välimaalattu Nerkoon UTV-ulkoverhouspaneeli. Samalla uusittiin muutama ikkuna ja sadevesijärjestelmä.

touko
16

Valmis kohde: Kulmala – Siikalahdentie 12, Ruovesi

Mökin kattoremontti. Uusi kate Weckman W20 poimulevy, väri musta.

touko
03

Valmis kohde: Hannibal – Satutie 24, Pomarkku

Omakotitalon yhden päädyn verhous vinyylillä. Maalausongelmat jäivät historiaan.

touko
02

Valmis kohde: Laurikainen – Koskirannantie 212, Parkano

Suulin katon uusiminen. Vanha huopakate jää alle aluskatteeksi koska se on kuitenkin vielä hyväkuntoinen. Uuden Weckman katteen väri on musta.

touko
02

Valmis kohde: Mäkitalo – Heikintie 8, Säkylä

Omakotitalon kattoremontti. Vanha konesauma poistetaan samoin vanhat piilorännit. Kattoa hieman korotetaan ja tehdään taloon kunnon räystäät. Uusi kate Weckman Progantti, väri musta.

huhti
23

Mukana messuilla: Piha, Puutarha ja Porin Rakennusmessut 2019

Olemme mukana Piha, Puutarha ja Porin Rakennusmessuilla messuilla Porin Karhuhallissa 27.-28.4.2019. Tule sopimaan maksuton remonttikatselmus osastollemme nro 142A. Tervetuloa!

huhti
15

Valmis kohde: Autotallin ulkoverhous

Autotallin ulkoverhous vinyylillä. Valkoinen tulee niin kuin on ollut ennenkin. Mutta eipä ole enää murhetta maalauksista!

maalis
22

Valmis kohde: Haveri – Kihniöntie 57, Kihniö

Kaksikerroksisen omakotitalon kattoremontti. Vanha varttilevy sai luvan väistyä uuden Weckman Progantti katteen tieltä. Tähän taloon olemme jo vuosia sitten tehneet myös vinyyliverhouksen. Uuden katon väri tumma ruskea.

maalis
05

Valmis kohde: Koro – Naakantie 33, Valkeakoski

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha ulkoverhouspaneeli ja huokolevy poistetaan ja asennetaan uusi tuulensuojalevy sekä paneelointi.

helmi
13

Valmis kohde: Holma – Mäkiraitti 34, Niinisalo

Vanhan maalaistalon ulkoverhousremontti. Vanha paneelointi puretaan ja tarkistetaan eristykset. Sen jälkeen vinyyliverhous, väri Maize (keltainen).

tammi
29

Valmis kohde: Särkimäki – Vendel 10, Ylöjärvi (Mutala)

Pienen omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha verhous puretaan, asennetaan Isover RKL 25mm Facade tuulensuojaeristelevyt ja ulkoverhoukseksi aito Kanadalainen Gentek vinyyliverhous. Väri harmaa.

tammi
29

Olemme mukana messuilla: Asta Rakentaja – messut 2019

Olemme mukana jälleen Asta Rakentaja messuilla Tampereen Messukeskuksessa 1.-3.2.19 A-hallissa osastolla nro A648. Tervetuloa juttelemaan ulkoverhous tai kattoremontista!

tammi
18

Valmis kohde: Lähde – Kankaanpääntie 160, Honkajoki

Omakotitalon ulkoverhousremontti. Vanha ulkoverhous poistetaan, asennetaan Isover RKL 50mm lisäeristys ja vinyyliverhous. Verhouksen väri harmaa. Ei tartte enää maalata!

tammi
17

Valmis kohde: Peltomäki – Hietasentie 160 – 19, Kihniö

Kuva tulossa! Omakotitalon kattoremontti. Vanha peltikatto pois ja uusi Weckman Progantti tilalle. Asiaankuuluvasti aluskatteet ja uudet sadevesikourut sekä kattoturvatuotteet. Katon väri tumman harmaa.

Jo vuodesta 2000 lähtien, asennustakuu aina 5 vuotta!