Ikkunat ja ovet

Olemme asentaneet ikkunoita ja ovia jo vuodesta 2000 lähtien.
Kokemusta siis löytyy jo reippaasti. Toteutamme ikkuna- ja oviremontit nopeasti ja siististi.

  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image

Ikkuna- ja oviasennukset vuosien kokemuksella kaikkiin kiinteistöihin.

Talosi ikkunat ja ovet vaihtuvat yleensä yhden työpäivän aikana. Vaihtotyön yhteydessä tarkistamme onko rakenteissa mahdollisesti laho- tai kosteusvaurioita. Mikäli korjattavaa löytyy, ne myös korjataan. Uudet ikkunat viimeistellään sekä sisä- että ulkopuolelta uusilla listoilla ja vuorilaudoilla. Lopuiksi siivoamme jälkemme ja toimitamme vanhat ikkunat kiertoon. Halutessasi saat ne toki itse uusiokäyttöön.

Kauniit ikkunat ja ovet viimeistelevät talosi ulkonäön uutta vastaavaksi varsinkin kun se toteutetaan ulkoverhous ja/tai vesikattoremontin yhteydessä. Vaikka isomman remontin toteuttaminen kerralla maksaakin enemmän, on se todellisuudessa pitkässä juoksussa edullisempi ratkaisu: vältytään päällekkäisiltä töiltä eikä remontti häiritse asukkaita tarpeettomasti useana vuonna. Ja kun remontti ajoitetaan vuodenvaihteeseen voidaan myös kotitalousvähennys hyödyntää maksimaalisesti. Ikkuna- ja oviasennuksillekin annamme 5 vuoden takuun!

Ikkunat:

Nykyaikaiset energiatehokkaat ikkunat säästävät energiaa ja lisäävät asumisviihtyvyyttä. Nykyaikaiset ikkunat ovat myös huomattavasti helpompia pestä koska molemmat puitteet avautuvat sisäänpäin. Alumiini ulkopuite on myös huoltovapaa eikä tarvitse maalausta. Vain pölynpyyhintä riittää. Myös ääneneristävyys on  nykyikkunoilla huippuluokkaa. Pystymme tarjoamaan Teille useamman eri ikkunavalmistajan ikkunoita. Mm. PihlaKaski ja Skaala.

Ulko-ovet:

Nykyaikainen ulko-ovi täydentää talon arkkitehtuuria ja sen tulee olla sopusoinnussa talon ilmeen kanssa. Sen tulee luonnollisestikin olla myös muotonsa pitävä, säänkestävä, helppohoitoinen, energiaa säästävä ja hyvin ääntä eristävä. Voimmekin tarjota Teille lukemattomia vaihtoehtoja eri ovivalmistajilta, mm. PihlaKaski ja Skaala.

Pihla-logo-jpg

skaala 

kaski

 

Maksuton arviokäynti

Tutustumme kohteeseesi, kartoitamme korjaustarpeen ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen maksutta!

Ota yhteyttä →

Hyödynnä mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen

Asennustyöstämme voit saada vähennystä jopa 4800 euroa!

Lue lisää →

Hae rahoitus itse!

Rahoituksen hankit kätevästi verkossa vuorokaudenajasta riippumatta. Valitkaa avautuvassa selainikkunassa myyjälinkiksi Jytkyt Oy ja sen jälkeen haluamanne rahoitettava summa.

Hae rahoitusta→

Jo vuodesta 2000 lähtien, asennustakuu aina 5 vuotta!